Te koop: Keizershoek 122 – 2550 Kontich
Keizershoek 122 – 2550 Kontich
€ 439.000

Half-verscholen achter een groene haag ligt deze sympathieke woning gelegen op een hoekperceel van 409 m2. De grijze gevel springt meteen in het oog.

Loop even met mij mee, dan laat ik je het huis ontdekken! De inkom is gesitueerd aan de kopse kant van de woning en te bereiken via de voortuin. In de inkomhal een donkergrijze tegelvloer en houten trap die ons naar boven leidt, maar dat is voor later.

De woonkamer met leefruimte en zithoek in L-vorm eveneens voorzien van donkergrijze tegelvloer oogt licht door de raampartijen via dewelke je uitkijkt op de tuin. Meteen al even vermelden dat het merendeel van de ramen van aluminium zijn.

Lees verder onder de foto’s

Aansluitend aan de leefruimte de half-open keuken met witte kasten in hoogglans. Links het kookgedeelte met elektrisch vuur, vrijstaande koelkast en combi-oven. Aan de rechterzijde het ‘afwas’gedeelte met dubbele inox spoelbak en vaatwasmachine. Achter het hoekje een apart toilet en grote gecompartimenteerde berging/cv-ruimte ( CV-ketel dateert van 2017). De keuken geeft uit op de tuin (je loopt gelijk met je borrelhapjes naar het gezellig terras!) .

De tweede verdieping nu! Via de houten trap komen we in de traphal die uitgeeft op de eerste slaapkamer met een oppervlakte van 8,4 m2 en een tweede van circa 14 m2, beiden met een laminaat-vloer. De grootste slaapkamer is voorzien van airco.

Achterin ligt de badkamer met bad, douche en dubbel lavabo. Een derde slaapkamer links naast de badkamer heeft een oppervlakte van 10 m2. Noteer nog een vierde ‘tussen’ kamer die momenteel als dressing gebruikt wordt. Check even bijgevoegd plan voor een beter begrip van de indeling. Tot slot nog een bergzolder zonder vaste trap. Binnenzijde verkend, op naar de tuin, die het huis zo goed als helemaal omzoomd, een aangename buitenplek om in te vertoeven. De groene haag zorgt voor de nodige privacy. In de ruimte tevens een oprit, afgesloten door een grote automatische poort en een praktische berging van 35 m2.

Een terras met een klein waterpartijtje is de ideale plek om op zonnige momenten te genieten van een Bbq of glaasje met vrienden.
Verwarming op aardgas. Er is een stookolietank die werd opgevuld (attest aanwezig). Kontich heet je welkom! Er zijn enkele bezoekdagen ingepland die starten op 3 augustus. Bezoekje mogelijk na afspraak.

In enkele cijfers

Status: te koop

Vraagprijs: €439.000

Locatie: Kontich

Slaapkamers: 3

Badkamers: 1

Garage: Neen

Details

Bouwjaar: 1971 (gerenoveerd)

NGKI: 815 euro

Perceelsoppervlakte: 409 m2

Inkomhal: 1

Leefruimte: 1

Halfopen keuken: 1

Toilet: 2

Verwarming: aardgas

Oprit: 1

Tuin met terras & tuinberging: 1

Badkamer, bad, douche, dubbele lavabo, toilet: 1

Nachthal: 1

Bureauruimte: 1

Slaapkamers: 3

Gecompartimenteerde berging: 1

Documenten

Vlaamse codex R.O. en EPC

Zonering deels woongebied/deels agrarisch: gebied

Voorkooprecht: neen

Stedenbouwkundige inlichtingen: in opvraag

Overstroombaar gebied: neen

Overstromingsgevoelig gebied: neen

Afgebakende oeverzone: neen

NGKI: 1467 euro

EK: niet conform

Certificaatnummer: 20220712-0002639414-RES-1

EPC-label: E

Verkavelingsvergunning: neen

Onroerend erfgoed: neen

Rechterlijke of bestuurlijke maatregel: neen

Maak een afspraak

"*" indicates required fields