Te koop: perceel bouwgrond te Grobbendonk

Blokstraat 6 – 2280 Grobbendonk

€190.000

Perceel bouwgrond met een oppervlakte van 6 a, 54 ca.

De perceelbreedte bedraagt circa 16 meter. Diepte om en bij de 40 m ( middelpunt perceel ). Bouwvoorschriften kunnen op aanvraag bekomen worden. Naast het perceel ligt nog een aanpalend perceel met woning (Bloktstraat nr 6) dat desgevallend mee kan worden gekocht (meer info op de website).

Lees verder onder de foto’s…

In een autoluwe straat dicht bij de Vesten in Lier ligt dit appartement gelegen op de 1e verdieping. Het appartement ligt in een kleine mede-eigendom van 6 wooneenheden en is te bereiken met trap of lift. De indeling is het volgende: een inkomhal die ons gelijk naar de leefruimte leidt. Huiselijke gezelligheid door de aanwezigheid van een mooie plankenvloer. 

Een ruimte van 32 vierkante meter opgesplitst in een woonkamer en eetkamer. Aansluitend een half-op keuken met tegelvloer. Een grote kastenwand zorgt voor voldoende kastruimte. De keuken is voorzien van een enkele inox spoelbak, een keramisch kookvuur, een afzuigkap, ingebouwde oven en vaatwasmachine. Een comfortabele berging aan de zijkant biedt plaats voor wasmachine en droogkast. 

Er is een appartement breed zuid-georiënteerd terras aan de achterzijde met groen zicht. Aan de voorzijde van het appartement bevinden zich twee slaapkamers ( één met een klein terras) waarvan ééntje momenteel als bureauruimte wordt gebruikt. Ook hier een plankenvloer in beide ruimtes. Op dit niveau ronden we af met een badkamer, douche en dubbele lavabo. Er is een apart toilet.
Achteraan de appartementen ligt een apart gebouw met groen dak met autostaanplaatsen waarvan ééntje bij het appartement hoort, er is ook een grote berging. Autostaanplaats mee aan te kopen voor 20.000 euro.

In enkele cijfers

Perceelbreedte 16m

Perceeldiepte 40m

6 are, 54 centiare

Aanpalend perceel met woning mogelijk

Bouwvoorschriften op aanvraag

Grobbendonk

Vraagprijs: €190.000

Perceelsoppervlakte: 6a 54 ca
 
Perceelsbreedte: Circa 16 m
I am tab #2 content. Click edit button to change this text. A collection of textile samples lay spread out on the table – Samsa was a travelling salesman.
I am tab #3 content. Click edit button to change this text. Drops of rain could be heard hitting the pane, which made him feel quite sad. How about if I sleep a little bit longer and forget all this nonsense.

Maak een afspraak

"*" indicates required fields